3 saker din kille gör i smyg!

Headbangar till Guns N´ Roses
Han må ha klippt sig. Han må ha skaffat sig ett jobb. Men att whiplashskaka huvudet som en ponny med adhd är för honom fortfarande den högsta formen av att uppskatta musik. Just då är allt gräs grönt, alla flickor är söta och "Paradise city" är ungefär bästa låten ever!

Äter naken
Det är inget sexuellt. Det är bara en känsla av frihet. Det är svårt att förklara, men ni borde verkligen prova. En vanlig pizza blir liksom aldrig lika god som en nakenpizza. Det bästa är att man inte ens behöver lägga kläderna i tvätten efteråt, man kan bara ställa sig i duschen.

Han blir full och spelar gitarr 
I vår värld är vi en form av korsning mellan Winnerbäcks texter och James Blunts melodier. I verkligheten är vi förstås närmare den där harmynta tanten som luktar mögel och gula Blend, som spelar dragspel i tunnelbanan. Men du kan lita på att din pojkvän bara är en hemmastudio ifrån att ge dig sina "hemliga sånger om kärlek" på cd i julklapp. Håll det där i minnet varje gång ni ska på fest: Alkohol och gitarrer – de får aldrig vistas i samma rum.

HAHA! xD


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0